Blog

Kako otkloniti mladeže?

Za nekoga su mladeži znak raspoznavanja, pa čak i pečat ličnog karaktera, međutim ukoliko vam smetaju tokom svakodnevnih aktivnosti, ili možda sumnjate u pojavu melanoma, vreme je da razmislite o njihovom bezbednom uklanjanju.

U zavisnosti od indikacija i preporuke samog lekara kao najpouzdanije se koriste tri metode: radiotalasno, lasersko i hirurško uklanjanje mladeža. Sve pomenute metode se rade u lokalnoj anesteziji, ali je uklanjanje mladeža radiotalasima daleko komfornija metoda za pacijenta, a u nekim slučajevima i naprednija od drugih intervencija (primer su uklanjanje raznih promena na kapcima, bez rizika za ošečenje očiju). Radiotalasima se mogu ukloniti mladeži veličine do 7mm, dok se za veće dimenzije mora primeniti hirurška metoda. Laserom se (površinski) uklanjaju mladeži koji nisu obojeni, ali su oni i dalje prisutni, pa se ova metoda koristi samo u estetske svrhe.

Nažalost, i dalje postoji veliki broj zabluda kada je reč o mladežima, od toga da ih ne smemo odstraniti, pa do pogrešnog alternativnog lečenja. Ukoliko blagovremeno ne otkrijemo promene, posledice zaista mogu bitni kobne, a sa druge strane spaljivanje mladeža raznim hemikalijama, toplotom ili biljnim tiknturama bez prethodne analiize i od strane nemedicinskog osoblja, može ostaviti ozbiljne ožiljke.

Pre bilo kakve intervencije se obavezno radi dermatoskopski pregled, a nakon odstranjivanja se mladež obavezno šalje na histopatološki pregled , te je tako pacijent u potpunosti bezbedan od mogućih indikacija.


Mladeži Uklanjanje mladeža


3208

Bez obzira na veličinu, tehnikom dr Jeremića uklanja se cela promena. Svaka intervencija dr Jeremića završava se beskrvnim poljem. To je razlog zašto je oporavak nakon radiotalasne LOOP excizije brz i bez komplikacija u vidu krvarenja, infekcije i bolova.

Pogledajte kako se radiotalasnom tehnikom, bez krvi i ožiljka, skidaju mladeži za 30 sekundi.

Pogledajte kako se za svega par sekundi, radiotalasno metodom, slidaju mladeži, bradavice i keratoze. Istine i zablude koji mladeži smeju da se skidaju, a koji ne.

Sve informacije o terminima i u vezi intervencija kod dr Igora Jeremića u vezi ginekologije i dermatohirurgije možete dobiti na telefon ordinacije u BEOGRADU: 063 463 671; 011 409 36 71 (zakazivanje BEOGRAD).

Radno vreme ordinacije Jeremić je ponedeljkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17h.

Sve informacije o samim intervencijama možete dobiti i preko kontakt forme ispod ili nas zapratite na Facebook-u ili Instagramu

Do nas možete doći sledećim linijama gradskog prevoza:
Autobusi: 33, 47, 48
Tramvaji: 9, 10, 14

 
Adresa BEOGRAD
Ordinacija Jeremić,
Vojvode Stepe 178
(zgrada Aroma marketa)


Telefon BEOGRAD
+381 63 463 671 (10 - 18 h)


Email ordinacijai.jeremic@yahoo.com
Stop raku grlića materice Stop raku grlića materice