Blog

Nega kože preko leta

Da bi vam koža bila zdrava i mladolika tokom cele godine, neophodno je da je negujete na pravilan način. Ukoliko budete izbegavali kreme sa zaštitinim faktorom i hidrataciju kože, vrlo brzo ćete primetiti negativne posledice, koje mogu ostaviti neizbrisiv trag na vašoj koži. S obzirom da je koža tokom leta sklonija isušivanju, raznim alergijama i iritacijama, važno je da joj pružite adekvatnu negu.

Najbitnije je da ne smete nikako zaboraviti da koristite kremu za zaštitu od sunca, čak i kada je oblačno vreme. Pri nanošenju losiona koncentrišite se na kapke, usne, jagodice, uši ,nos, ali i stopala. Kada osetite da vam je koža suva i zasićena slojevima kreme , uradite piling kože i na taj način smanjite pojavu bubuljica i drugih iritacija kože. Nosite naočare, i ukoliko se već nalazite na suncu u periodu od 11 do 16h koristite kreme sa minimum 30 zaštitnim faktorom. Ukoliko već morate da koristite šminku, potrudite se da to budu “light” varijante, tonirane i BB Kreme.

Hlor, sunce i morska so poprilično štete i vašoj kosi, zato nabavite sprej za zaštitu (farbane kose) od sunca, a najmanje jednom sedmično stavite masku za kosu.


Nega kože


1918

Bez obzira na veličinu, tehnikom dr Jeremića uklanja se cela promena. Svaka intervencija dr Jeremića završava se beskrvnim poljem. To je razlog zašto je oporavak nakon radiotalasne LOOP excizije brz i bez komplikacija u vidu krvarenja, infekcije i bolova.

Pogledajte kako se radiotalasnom tehnikom, bez krvi i ožiljka, skidaju mladeži za 30 sekundi.

Pogledajte kako se za svega par sekundi, radiotalasno metodom, slidaju mladeži, bradavice i keratoze. Istine i zablude koji mladeži smeju da se skidaju, a koji ne.

Sve informacije o terminima i u vezi intervencija kod dr Igora Jeremića u vezi ginekologije i dermatohirurgije možete dobiti na telefon ordinacije u BEOGRADU: 063 463 671; 011 409 36 71 (zakazivanje BEOGRAD).

Radno vreme ordinacije Jeremić je ponedeljkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17h.

Sve informacije o samim intervencijama možete dobiti i preko kontakt forme ispod ili nas zapratite na Facebook-u ili Instagramu

Do nas možete doći sledećim linijama gradskog prevoza:
Autobusi: 33, 47, 48
Tramvaji: 9, 10, 14

 
Adresa BEOGRAD
Ordinacija Jeremić,
Vojvode Stepe 178
(zgrada Aroma marketa)


Telefon BEOGRAD
+381 63 463 671 (10 - 18 h)


Email ordinacijai.jeremic@yahoo.com
Stop raku grlića materice Stop raku grlića materice